Yritys

Kattojen pinnoitukset ja teollisuuden rakennusten sekä asennusten vedeneristys

Fincosol Oy Etelä-Karjalan, Lappeenrannassa perustettu kattojen ja teollisuuden rakennusten sekä asennusten pinnoitukseen erikoistunut yritys. Se tarjoaa palveluitaan teollisuusyrityksille, rakennusliikkeille, taloyhtiöille sekä kuluttajille. Sen toiminnan painopiste on Etelä-Suomessa. Fincosol Oy käyttää useita erinomaisiksi todettuja ja ympäri maailmaa käytössä olevia tuotejärjestelmiä. Pinnoitustyötä parhailla materiaaleilla – asiakastyytyväisyydestä tinkimättä - FINCOSOL.

Fincosol:in pinnoiteratkaisut teollisuusyrityksille, rakennusliikkeille, taloyhtiöille sekä kuluttajille

Kattojen pinnoitukset
Ruiskutettavat pinnoitteet tarjoavat kustannustehokkaan, nopean ja kestävän ratkaisun kattojen vedeneristykseen. Pinnoitteen elastisuus sallii alapuolisen rakenteen elämisen. Lisäksi pinnoite kestää hyvin lämpötilanvaihteluita, lumikuormaa ja mekaanista sekä kemiallista rasitusta. Kattopinnoitteet asennetaan ruiskuttamalla, jolloin saadaan aikaan yhtenäinen vesitiivis pinta myös pystysuorille pinnoille. Lisäksi ruiskutuksen etuina ovat nopeus ja se, että hormien ynnä muiden läpivientien seutu saadaan helposti tiiviiksi. Polyurea-pinnoite soveltuu niin huopa-, mineriitti- kuin peltikattojen pinnoitukseen.
Lue lisää kattojen pinnoituksista

Palvelut teollisuudelle
Rakenteiden suojaaminen tehokkaasti veden tunkeutumiselta niihin ja veden haaskaamisen estäminen tuovat tullessaan merkittäviä haasteita. Fincosol tarjoaa vedeneristysratkaisuja vaativiin teollisuusrakennuksiin. Fincosol:in käyttämien valmistajien tuotejärjestelmät ovat osoittautuneet luotettaviksi lukuisissa projekteissa eri puolilla maailmaa perustuksista kattoon, jos läsnä on aggressiivisia kemikaaleja ja kun juomavesi tai elintarvikkeet ovat kosketuksissa vedenpitävän kalvon kanssa. Fincosol:in asiantuntijat laativat yksityiskohtaisen analyysin. He auttavat valitsemaan teknologian, suunnittelemaan projektin ja varmistamaan asiantuntevan asennuksen. Katkosaika jää lyhyeksi nopeasti toimivien ja turvallisten tuotteiden ansiosta. Suuri kemikaalienkesto suojaa rakenteita myös vaativissa ympäristöissä.
Lue lisää palveluista teollisuudelle

Fincosol:in pinnoiteratkaisujen avulla saadaan aikaan tiiviitä täysin kiinnittyviä erittäin elastisia ja saumattomia kalvoja. Polyurea-kalvot kestävät kemikaaleja erittäin hyvin ja ovat pitkäikäisiä. Jatkuvat saumattomat murtumia silloittavat kalvot toimivat erinomaisina vedeneristeinä.